was successfully added to your cart.

Byggmann Gruppen AS samarbeider med Kaizer Skjøtefrie Takrennesystemer

By 30. januar 2018 Nyheter

Fra venstre: Raymond Larsen daglig leder i Tre Team Entreprenør AS, Trond Helge Kristiansen daglig leder i Kaizer AS og Torbjørn Grønningsæter driftsjef i Byggmann Gruppen AS

– I et stadig tøffere marked må vi se på produksjonsmetoder, logistikk, nye løsninger og bedre produkter for å skille oss ut og ikke minst raffinere vår egen leveranse. Vi har gjennom 30 år jobbet for å utvikle et komplett konsept for boligbyggere i Norge. Vi er konstant på søk etter de beste løsninger for våre boligleveranser. Derfor har vi etablert et samarbeid med Kaizer Skjøtefrie Takrennesystemer, som gjør våre medlemmer i stand til å imøtekomme etterspørselen, og ikke minst gir enkel produksjon og en merverdi for våre boligeiere og sluttkunder, sier Torbjørn Grønningsæter, driftssjef i Byggmann Gruppen AS.

Særegen produksjonsmetode sørger for intet svinn og kapp

– Generelt sett så må man beregne ca 10% avkapp på takrenner med skjøt fordi de er prefabrikkerte og kommer i faste lengder. Her er Kaizer Skjøtefrie Takrennesystemer helt unike på grunn av sin særegne produksjonsmetode, hvor man faktisk produserer takrennene på byggeplassen med en mobil produksjonsenhet. Vi slipper også lagring og transportskader på takrennene, noe som dessverre skjer en gang i blant med andre takrennesystemer. Det gjør at vi nå på våre bygg kan produsere med millimetermål uten noe svinn og avkapp, sier Grønningsæter fornøyd.

Resirkulerte materialer

– De skjøtefrie takrennene fra Kaizer er produsert fra resirkulert aluminium. Dette har helt klart en merverdi for oss og våre kunder med tanke på miljøaspektet. Aluminiumen kommer i coiler fra Kaizer AS, også er det våre entreprenører som benytter disse til produksjon lokalt. Det er kjekt å vite at gamle colabokser og lignende kan bli til så flotte takrenner, sier Grønningsæter og smiler. Byggmann Gruppen AS holder til på Vigra i Møre og Romsdal har over 110 entreprenører på sin medlemsliste.

Reduserer installasjonstid med minst 40%

– Når vi produserer og installerer Kaizer Skjøtefrie Takrennesystemer reduserer vi antall håndverkstimer med minimum 40% i forhold til takrenner med skjøt. Dette er uten tvil det mest effektive systemet for norske håndverkere i dag. For oss så er håndverkstimene i en boligleveranse en stor del av kostnadsbildet, så dette blir derfor betydelig for oss. Nå kan vi benytte de oppsparte timene til andre prosesser på bygget, sier Raymond Larsen, daglig leder i Tre Team Entreprenør AS fra Svolvær. Selskapet er medlem i Byggmann Gruppen og forhandler av Kaizer Skjøtefrie Takrennesystemer.

Fornøyd leverandør

– Vi er stolte av å samarbeide med Byggmann Gruppen AS. Det er en anerkjennelse for oss i Kaizer at en så stor boligprodusent leverer våre produkter til sine boliger. Vi har tro på at vi kan skille oss ut med et produkt som stadig flere vil ha. Sparte håndverkstimer, ingen skjøter som lekker og et estetisk design gjør løsningene våre attraktive for boligeiere, arkitekter og de utførende entreprenørene, sier Trond Helge Kristiansen, daglig leder i Kaizer AS, fornøyd.

Siste innlegg

Norsk Takfornying Gruppen AS og Kaizer har inngått samarbeid

| Nyheter | No Comments
Bildet viser hvordan et tak kan se ut før og etter utført arbeid. Takfornying er et tilbud som kan fornye og forlenge takets levetid med flere år før det må…

Van Mark Portabel, en lett og mobil aluminiumsknekke du kan ta med til byggeplassen

| Nyheter | No Comments
Van Mark Portabel knekke i bruk hos en av våre forhandlere; Steinar Engh i Eiker Blikk AS.Hvis du er lei av å reise fram og tilbake til verkstedet for å tilpasse…

Byggmann Gruppen AS samarbeider med Kaizer Skjøtefrie Takrennesystemer

| Nyheter | No Comments
Byggmann Gruppen AS og Kaizer Skjøtefrie Takrennesystemer inngår samarbeid. I et stadig tøffere marked så må vi se på produksjonsmetoder, logistikk og nye forbedrede løsninger og produkter for å skille…